Projectar l’Ipad a la pissarra digital

7 març

Com projectar l’Ipad a la pissarra digital?

Avui a 4t B del Vedruna estem d’enhorabona. I és que hem pogut resoldre una de les problemàtiques o desitjos de mestres i alumnes per poder veure tots alhora allò que fem a l’Ipad a la pissarra digital de la nostra classe.

Com ho hem aconseguit? Doncs buscant i rebuscant… hem arribat als blogs dels més entesos en innovacions tecnològiques i educatives recomanant dos programes el Reflector i l’AIrserver.

Nosaltres de moment tenim la versió trial del Reflector que et permet activar-lo tantes vegades com vulguis en sessions de 10 minuts. Creiem que això ens anirà prou bé en aquests inicis.

Ara se’ns obre un ventall immens de possibilitats per poder enriquir la nostra activitat a l’aula amb un gran nombre d’aplicacions educatives, de possibilitats de visualització,… que intentarem desgranar i optimitzar per fer-ne el millor ús pel nostre aprenentatge.

Seguirem informant dels nostres avenços en aquest sentit i gràcies a la creativitat dels alumnes de la classe, moltes de les opcions que aquest avenç ens permetrà.

20130306-233400.jpg

Anuncis

Deixa un comentari. Sigueu curosos i respectuosos. Procureu escriure sense faltes i comentant el tema de l'entrada. Moltes gràcies!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: