La nostra classe

Aquí us expliquem qui som i com som!!!

MARTA:

La Marta regant el jardinet

Hola em dic Marta tinc 8 anys. Sóc alta, tinc el cabell fosc i llarg i ondulat, tinc els ulls

foscos, sóc prima i tinc la pell fosca. Sóc alegra, bitxo, no em quedo quieta al sofà i no m’agrada discutir. M’agrada anar al cinema, menjar crispetes, jugar a pares i mares.

La jardinera Lídia

LÍDIA:

 Hola sóc la Lídia i tinc vuit anys. Tinc els cabells foscos, rinxolats i llargs. Els ulls em van canviant segons el temps. Sóc prima i no sóc ni alta ni baixa i porto ulleres. Sempre tinc la boca oberta, sóc moguda, quan treballo vaig àpida, sócsimpàtica , amable i riallera. M ‘agraden els animals, la natura, el bàsquet, fer rítmica, jugar amb els amics, patinar, saltar a la corda , jugar al joc de la canya, aprendre, córrer i llegir.

La Daniela i la regadora

DANIELA:  

Hola sóc la Daniela i tinc 8 anys. Tinc el cabell arrissat i sóc morena. Tinc el ulls

foscos. Sóc guapa i porto arracades. Sóc simpàtica i també sóc divertida. M’agrada molt fer bromes, m´agrada nedar, ballar, cantar,llegir, tenir amics i també viatjar.

Aquí tenim en Walid amb la pala

WALID:

 Hola em dic Walid. Tinc el cabell negre i sóc baix. Sóc simpatic tinc molts amics no m’agraden els dolents. M’agrada anar a la platja, els videojocs, fer footing, el futbol, el bàsquet, les mates, saltar, ballar, cantar, sumar, restar, dormir…


En Marc cavant i deixant ben polit el jardí

MARC PAGÈS:

 Hola , em dic Marc. Tinc 8 anys . Tinc els cabells curts i negres , i els ulls clars.

Sóc prim .Tinc molts amics i a casa em diuen nervios. M’agrada jugar a futbol i ala wii iatenis i amb els amics, viatjar, el rugbi  i el cinema.

HAKIMA:

Aquí tenim la riallera de la Hakima

Hola em dic Hakima. Tinc 8 ayns, sóc alta i blanca de pell. Tinc els ulls negres. M’agrada compartir amb els altres, ‘agrada treballar i també aprendre , llegir i escoltar, dibuixar, pintar, ,cantar, ajudar, explicar. També m’ agrada recollir el que hi ha tirat a terra. M’encanta fer cas a la senyoreta.

RUTH:

la Ruth, rega o mulla els bancs?

Hola, em dic Ruth. Sóc alta, tinc els cabells castanys i llisos. Els ulls em camvien de color segons el temps i sóc moreneta. Sóc simpàtica, divertida i m’enfado fàcilment. M’agrada tocar el piano, els animals, banyar-me al mar. Jugo a bàsquet, faig taixí, m’agrada anar amb bicicleta i muntar a cavall.

NAWAL:

Sóc la Nawal i tinc 8 anys. Tinc el cabell negre i els tinc curts , tinc els ulls negres. Sóc morena de pell. Sóc baixa i una mica prima. Sócguapa i simpàtica. Quan m’ enfado crido, però de vegades no m’enfado. M’agrada cantar, ballar,estudiar,jugar,llegir,tenir amics, ajudar, el volei, el futbol, el bàsquet, el tennis i saltar.

MARC AGUILAR:

Hola, em dic Marc, tinc 8 anys, sóc alt. Em canvien el color dels ulls. Tinc el cabell fosc, tinc la pell morena, no sóc ni prim ni gras. Sóc alegre, divertit, i normalment estic callat i treballo ràpid. M’agrada el “Lego”, m’agrada el bàsquet, el futbol i també el cinema i anar a la platja. També m’agraden les pilotes, anar amb moto i amb patinet i sobretot els videojocs.       

 

 

 

 

 

 

ANDREA CABARROCAS: Hola em dic Andrea i tinc 8 anys.

 

Sóc morena i tinc els cabells negres. Sóc prima.

 

M’agrada jugar amb els amics. Magrada ballar, cantar, neda i jugar a bàsquet. Sóc una mica quan fem mates .També m’ agrada ajudar els amics.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncis

2 Respostes to “La nostra classe”

  1. carlahortal 19 Setembre 2011 a 18:19 #

    Trobo a faltar fer blogs…….

  2. Ruth Puigmiquel Busquets 29 Octubre 2011 a 13:25 #

    Tots els escrits son molts xulos. Soc la Ruth i no estic mullant els bancs, estic regant.

Deixa un comentari. Sigueu curosos i respectuosos. Procureu escriure sense faltes i comentant el tema de l'entrada. Moltes gràcies!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: